Pääsiäisaamun alkupaloiksi sopii kauniisti esille laitetut kananmunan puolikkaat.
Keitin kanamunat koviksi ja halkaisin ne sitten laitoin porkkanan palaset nokaksi ja silmät tipuset saivat mustapippurista.
Sitten vain herkut aamupalapöytään.
lauantai, 19. huhtikuu 2014
Pääsiäisaamun alkupaloiksi sopii kauniisti esille laitetut kananmunan puolikkaat.
Keitin kanamunat koviksi ja halkaisin ne sitten laitoin porkkanan palaset nokaksi ja silmät tipuset saivat mustapippurista.
Sitten vain herkut aamupalapöytään.
Tältä sivustolta löydät hyviä ruoka- ja leivontaohjeita.
Löytyy myös ohjeita säilöntään sekä paljon muuta mukavaa suolaista ja makeaa. Tykkään kokkailla keittiössäni perinneruokia perinteisin ohjein sekä olen erittäin innokas kokeilemaan myös uusia reseptejä niin ruokiin kuin leivontaankin. Kasvatan puutarhassani hyötykasveja jotka säilön syksyllä eri menetelmiä käyttäen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.