2013-09-09-055-normal.jpg

Tänään katsottuani jääkaappiin sieltä löytyi perunamuusia viikonlopulta joten siitä on hyvä jatkojalostaa ruokaa seuraaviksi päiviksi.

Perunamuusin lisäkis tarvitaan jauhelihaa 400g . sipulia+valkosipulia ja kolmen juuston kerma.

Jauheliha ruskistetaan paistinpannussa sipulien kera, maustetaan mustapippurilla.  Kolmen juuston kerma sekoitetaan perunasoseen joukkoon ja lisätään vielä jauheliha siuliseos ja varmistetaan, että soseeta tulee sopivan notkeaa. Seos kaadetaan voideltuun uunivuokaan ja pinnalle laitetaan juustoraastetta ja paistetaan 200*c noin 40 min.

Tarjotaan raikkaan salaatin kera tietenkin punakaalisalaatti tuo mukavasti väriä lautaselle.

Punakaalisalaatin ohje löytyy aiemmin osiosta salaatit.