Ahvenfileitä löytyi pakastimesta joten ajattein laittaa kalaa uudella reseptillä jonka löysin Kodin Kuvalehdestä.
Ohje:
4 annosta
8-12 ahvenfileetä
½ tl suolaa
rouhittua valkopippuria
Täyte:
½ ruukkua tilliä
½ ruukkua persiljaa
noin 10 basilikanlehteä
2-3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mistapippuria
Paistamiseen
2 rkl voita
Kastike
1 dl valkoviiniä
2 dl kermaa
ripaus suolaa
½ dl tuorettta tilliä
Laita ahvenfileen leivinpaperin päälle. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.Mittaa öljy,sitruunamehu,yrtit ja mausteet tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Voit käyttää myös sauvasekoitinta. Levitä yrttiseos kalafileille.Kääri fileet rulliksi ja kiinnitä coctailtikuilla.Paista filerullia voissa miedolla lämmöllä 4-5 minuuttia. Kaada valkoviini kalarullien päälle ja anna kiehahtaa. Kaada joukkoon kerma ja anna kiehua kannen alla vielä 5 minuuttia. Mausta kastike suolalla ja ripottele päälle tuoretta tillisilppua.
LIsäksi tein kukkakallisosetta tuoreista kukkakaleista. Kukkakaalit keitin ja soseutin sekä lisäsin joukkoon voita ja kermaa sekä hieman mustapippuria.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.