Kuvia%20573-normal.jpg

Ahvenfileitä löytyi pakastimesta joten ajattein laittaa kalaa uudella reseptillä jonka löysin Kodin Kuvalehdestä.

Ohje:

4 annosta

8-12 ahvenfileetä

½ tl suolaa

rouhittua valkopippuria

Täyte:

½ ruukkua tilliä

½ ruukkua persiljaa

noin 10 basilikanlehteä

2-3 rkl oliiviöljyä

1 rkl sitruunamehua

ripaus suolaa

ripaus mistapippuria

Paistamiseen

2 rkl voita

Kastike

1 dl valkoviiniä

2 dl kermaa

ripaus suolaa

½ dl tuorettta tilliä

Laita ahvenfileen leivinpaperin päälle. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.Mittaa öljy,sitruunamehu,yrtit ja mausteet tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Voit käyttää myös sauvasekoitinta. Levitä yrttiseos kalafileille.Kääri fileet rulliksi ja kiinnitä coctailtikuilla.Paista  filerullia voissa miedolla lämmöllä 4-5 minuuttia. Kaada valkoviini kalarullien päälle ja anna kiehahtaa. Kaada joukkoon kerma ja anna kiehua kannen alla vielä 5 minuuttia. Mausta kastike suolalla ja ripottele päälle tuoretta tillisilppua.

LIsäksi tein kukkakallisosetta tuoreista kukkakaleista. Kukkakaalit keitin ja soseutin sekä lisäsin joukkoon voita ja kermaa sekä hieman mustapippuria.

 

Kuvia%20579-normal.jpg