Lämpimiä voileipiä on mukava tehdä iltapalaksi. Tarveaineet löytyvät melkein jokaisen jääkaapista
ja pakastimesta. Meillä leivät tehdään paahtoleivistä tietenkin voi myös käyttää ruisleipää. Ensimmäisen
kerran näitä leipiä syötiin Johannan luona iltakahvilla. Siitä lähtien olemme tehneet näitä maukkaita leipiä.
Lämpimät leivät Johannan ohjeella:
Näitä tarvitset:
Paahtoleipää
Tomaattiketsuppia
Ananaspaloja
Juustoa
Täyte:
300 g Jauhelihaa
1 Sipuli
2 Valkosipulin kynttä
1 rkl Jauhelihamauste
1 purkki Tomattimurskaa
1. Ruskista jauheliha ja pilko sipulit ja lisää jauhelihan sekaan. Lisää tomaattimurska ja mausteet
5. Lisää tarvittaessa suolaa.Laita Paahtoleivät pellille leivinpaperin päälle.
7. Laita tomatti ketsuppia leipien päälle n.1 ruokalusikallinen ja levitä se leivälle.
8. Laita sitten jauhelihaseosta myös n.kolme ruokalusikallista jokaiselle leivälle ja tasoittele se.
9. Laita jauhelihaseoksen päälle ananas paloja ja juustoviipaleita.
10. Paista keskilämmöllä 220 asteessa n. 10 minuuttia
11. Lämpimien leipien lisukkeena voit nauttia vaikka raikasta salaattia. Bon apetit!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.