Palapaisti hirvenlihasta:

hirvenlihaa

voita

vettä

vehnäjauhoja

porkkanaa ja lanttua pala

sipulia

valkosipulia

kasvisliemikuutio

Paloittele hirvenliha reilunkokoisiksi paloiksi, ruskista paistinpannulla.

Ripottele vahnäjauhoja noin ruokalusikallinen pannulle lihapalojae päälle ja kaada vesi.

Ruskista sipulit voissa.Laita lihat uunipataan ja lisää vettä niin että lihat peittyvät.

Lisää suolaa,paloitellut juurekset ja pari laakerinlehteä.

Anna paistua n.180-200 asteessa ainakin pari-kolme tuntia.

Sekoita välillä.Kun lihat ovat melkein kypsiä voit halutessasi

vielä suurustaa kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla

(kaada siivilän läpi niin ei tule paakkuja).

Anna sitten kypsyä loppuun ja lisää kermaa,jos haluat.