Palapaisti hirvenlihasta:
hirvenlihaa
voita
vettä
vehnäjauhoja
porkkanaa ja lanttua pala
sipulia
valkosipulia
kasvisliemikuutio
Paloittele hirvenliha reilunkokoisiksi paloiksi, ruskista paistinpannulla.
Ripottele vahnäjauhoja noin ruokalusikallinen pannulle lihapalojae päälle ja kaada vesi.
Ruskista sipulit voissa.Laita lihat uunipataan ja lisää vettä niin että lihat peittyvät.
Lisää suolaa,paloitellut juurekset ja pari laakerinlehteä.
Anna paistua n.180-200 asteessa ainakin pari-kolme tuntia.
Sekoita välillä.Kun lihat ovat melkein kypsiä voit halutessasi
vielä suurustaa kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla
(kaada siivilän läpi niin ei tule paakkuja).
Anna sitten kypsyä loppuun ja lisää kermaa,jos haluat.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.