maanantai, 17. joulukuu 2012
Pasta-lohivuoka
Pasta-lohivuoka:
300g raakaa pastaa
200g lohta
1 pss pakaste juuressuikaleita
1 sipuli
2 pss Blå Band sitruunakastike jauhetta
1 prk ruokakermaa
4,5 dl vettä
1 kalaliemikuutio
juustoraastetta
Ota pakastevihannekset ajoissa jääkaappiin, että ehtivät vähän sulaa. Pilko kala kuutioiksi ja pyöräytä paistinpannulla. Sekoita uunivuoassa keitetty pasta, lohipalat, kasvikset ja sipuli. Sekoita kylmään veteen sitruunakastikeainekset ja kuumenna koko ajan sekoittaen lisää loppuvaiheessa ruokakerma. Anna liemikuution sulaa joukkoon. Kun liemikuutio on sulanut, kaada kastike vuokaan muiden ainesten päälle.Lisää pinnalle juustoraastetta. Laita uuniin 200*C paista puolisen tuntia. Sitten vaan nauttimaan ja etikkapunajuuret sopii kalan seuraksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.