Mitä sitä tänään laittasi ruokaa kaapissa naturelli porsaan ulkofile.

Paistakko kokonaisena uunissa vai leikkaisko pihveiksi. Laitoin fileen marinaadiin

jonka luonnollisesti väsäsin itse. Loraus punaviinietikkaa,soijaa, ruokaöljyä ja

grillausmaustetta sekä paljon valkosipulia niin ja suolaa.Nykyisin käytän

ruususuolaa koska sen sisältämät mineraalit korostavat ruoan omia aromeja

eikä ole kemiallisesti prosessoitua ja on lisäaineeton.Lihan ja kasvisten päälle
ripsautin hieman kuivattua  timjamia viime kesän yrttimaalta.

Annoin lihan marinoitua reilun tunnin ja paistoin lihansyyt pannulla kiinni.

Fileen seuraksi uunivuokaan laitoin lanttua ja porkkanaa sekä naturelli tuorejuustoa

lisäsin loppuvaiheessa. Paistoin 150*C noin tunnin. Maistui todella hyvälle 

valkosipuliperunoiden kera hiihtolenkin jälkeen.