Mitä sitä tänään laittasi ruokaa kaapissa naturelli porsaan ulkofile.
Paistakko kokonaisena uunissa vai leikkaisko pihveiksi. Laitoin fileen marinaadiin
jonka luonnollisesti väsäsin itse. Loraus punaviinietikkaa,soijaa, ruokaöljyä ja
grillausmaustetta sekä paljon valkosipulia niin ja suolaa.Nykyisin käytän
ruususuolaa koska sen sisältämät mineraalit korostavat ruoan omia aromeja
eikä ole kemiallisesti prosessoitua ja on lisäaineeton.Lihan ja kasvisten päälle
ripsautin hieman kuivattua timjamia viime kesän yrttimaalta.
Annoin lihan marinoitua reilun tunnin ja paistoin lihansyyt pannulla kiinni.
Fileen seuraksi uunivuokaan laitoin lanttua ja porkkanaa sekä naturelli tuorejuustoa
lisäsin loppuvaiheessa. Paistoin 150*C noin tunnin. Maistui todella hyvälle
valkosipuliperunoiden kera hiihtolenkin jälkeen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.