Punajuuri risotto syntyi aivan vahongossa sillä jääkaappin oli unohtunut punajuuria. Tätä ruokaa voisi kutsua jääkaapin tyhjennys ruuaksi sillä kaikkia ruokaan tarvittavia aineita löytyi jääkaapista vain "vähän"
4 kpl keskikokoisia punajuuria
½ sipuli
½dl soijarouhetta
½dl rikottuja ohrasuurimoita
1 kasvisliemikuutio
suolaa, mustapippuria
1 dl ruokakermaa
sinihomejuustoa
Raasta tai pilko punajuuret ja laita pieneen vesimäärään kiehumaan. Lisää kasvisliemikuutio, pienitty sipuli, rikotut ohrasuurimot ja soijarouhe.
Keitä ruokaa niin kauaan että suurimot ovat pehmeitä ja punajuuret myös.
Mausta ruoka tarvittaessa suolalla, mustapippurilla ja sinihomejuustolla.
Maistuu raikkaan vihersalaatin kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.