Ostin kaupaasta viljapossun lihasuikaleita maustamattomia. Mielellään ostan
naturelli tuotteita koska ne on hyvä maustaa oman maun mukaan omilla lempimausteilla.
POSSUSTROGANOV
1 rasia(400g) HK Viljapossun lihasuikale, maustamaton
1rkl öljyä
1 sipuli
1rkl tomattipyreetä
1rkl vehnäjauhoja
3dl lihalientä
1 laakerinlehti
3rkl suolakurkkua kuutioina
1rkl creme fraiche (kevyt)
suolaa ja mustapippuria
Kuori ja kuutioi sipuli. Lämmitä pannu kuumaksi.
Ruskista possun suikaleet ja sipuli ruoka-
lusikallisessa öljyssä. Lisää tomaattipyree sekä
vehnäjauhot. Sekoita huolella ja lisää lihaliemi
koko ajan sekoittaen. Lisää laakerinlehti ja anna
kastikkeen hautua 25 minuuttia. Lisää lopuksi
creme fraiche, suolakurkut ja tilkka kurkkujen
lientä mausteeksi. Mausta suolalla ja musta-
pippurilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja
vihersalaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.