Ostin kaupaasta viljapossun lihasuikaleita maustamattomia. Mielellään ostan 

naturelli tuotteita koska ne on hyvä maustaa oman maun mukaan omilla lempimausteilla.

 

POSSUSTROGANOV

1 rasia(400g)    HK Viljapossun lihasuikale, maustamaton

1rkl                      öljyä

1                           sipuli

1rkl                      tomattipyreetä

1rkl                      vehnäjauhoja

3dl                       lihalientä

1                           laakerinlehti

3rkl                      suolakurkkua kuutioina

1rkl                      creme fraiche (kevyt)

suolaa ja mustapippuria

 

Kuori ja kuutioi sipuli. Lämmitä pannu kuumaksi.

Ruskista possun suikaleet ja sipuli ruoka-

lusikallisessa öljyssä. Lisää tomaattipyree sekä

vehnäjauhot. Sekoita huolella ja lisää lihaliemi

koko ajan sekoittaen. Lisää laakerinlehti ja anna

kastikkeen hautua 25 minuuttia. Lisää lopuksi

creme fraiche, suolakurkut ja tilkka kurkkujen

lientä mausteeksi. Mausta suolalla ja musta-

pippurilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden  ja

vihersalaatin kanssa.