Tämän pastasalaatin ohjeen sain työkaverilta. Hän on innokas kokeilemaan uusia
ohjeita joten sain häneltä tämän pastasalaatin ohjeen. Tähän voi lisätä mielensä
ja makunsa mukaan melkein mitä vaan kalaa,kanaa,kinkkua jne...
Mukavan kevyt grilliruokien lisäke ja nopea valmistaa.
FETA-PASTASALAATTI (HANNA PARTASEN) 4 ANNOSTA
5 dl kuitumakaroonia
2 l vettä
MARINAADI:
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl appelsiinimehua
1 rkl balsamiviini- tai viinietikkaa
1 rkl sinappia
1 tl rouhittua mustaa pippuria
1 valkosipulinkynsi murskattuna
200 g kevyt fetajuustoa
1 paprika
150 g kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
200 g jäävuorisalaattia
KASTIKE:
100 g kasvisrasvatuorejuustoa
1 dl appelsiinimehua
Keitä pastakypsäksi.
Sekoita marinaadiin ainekset keskenään ja lisää pastan joukkoon.
Anna pastan marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Pilko ainekset sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Sekoita kastikeaineet ja lisää salaattiin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.