Tämän pastasalaatin ohjeen sain työkaverilta. Hän on innokas kokeilemaan uusia

ohjeita joten sain häneltä tämän pastasalaatin ohjeen. Tähän voi lisätä mielensä

ja makunsa mukaan melkein mitä vaan kalaa,kanaa,kinkkua jne...

Mukavan kevyt grilliruokien lisäke ja nopea valmistaa.

 

      FETA-PASTASALAATTI  (HANNA PARTASEN) 4 ANNOSTA

5 dl     kuitumakaroonia
2 l       vettä

MARINAADI:
3 rkl    rypsiöljyä
2 rkl    appelsiinimehua
1 rkl    balsamiviini- tai viinietikkaa
1 rkl    sinappia
1 tl      rouhittua mustaa pippuria
1         valkosipulinkynsi murskattuna

200 g  kevyt fetajuustoa
1        paprika
150 g kirsikkatomaatteja
1        punasipuli
200 g jäävuorisalaattia

KASTIKE:
100 g  kasvisrasvatuorejuustoa
1 dl appelsiinimehua

Keitä pastakypsäksi.
Sekoita marinaadiin ainekset keskenään ja lisää pastan joukkoon.
Anna pastan marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Pilko ainekset sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Sekoita kastikeaineet ja lisää salaattiin.